Kom dat zien! De Biotoop op de vakKINDdag van Collishop!

 

Werk je in de kinderopvang? Kom dan naar de gloednieuwe beurs Vakkinddag, georganiseerd door Collishop, en geniet 2 dagen lang van boeiende workshops en neem een kijkje bij tal van interessante standhouders.

Uiteraard is De Biotoop ook van de partij! Wij staan er met twee producten in de kijker.

 

Ons eerste product is onze Anti- Reflux Relax. Op een preventieve manier, krijgt reflux bij je baby weinig tot geen kans. Instelbaar op 20°, 30° tot 40° helling kan de zwaartekracht zijn werk doen bij de spijsvertering van je baby, die ondertussen in een comfortabele, druk verdelende positie tot rust komt. Voor refluxbaby’ss die in de steilste graad gepositioneerd worden blijkt medicatie overbodig. Zelfs al is er geen sprake van reflux, dan nog kan de baby aangenaam en veilig relaxen. In tegenstelling tot de wipstoel (EN 12790) mogen baby’s zolang ze het zelf prettig vinden, alle tijd genieten van slaap, rust en hun omgeving. De drukverdeling en de vlakke houding in myCosyRelax, ontspannen baby’s rugje.

Geloof je je oren niet? Heb je vragen? Wil je meer over onze relax te weten komen? Kom dan zeker luisteren naar wat er over dit top product te vertellen is. We leggen je graag van naaldje tot draadje het ontwikkelingsproces uit en demonstreren het met plezier!

 

Ons tweede product is het Biotoop Buitenbed. Buiten slapen met de kinderen, de max toch?!
Buiten slapen heeft heel veel voordelen. Zo zullen kinderen sneller en rustiger slapen, bouwen ze een betere weerstand op en zullen ze zo minder ziek zijn. Bovendien is de buitenlucht gezonder dan binnenlucht.

Dit buitenbed is een duurzaam en ecologisch product dat voldoet aan de regelgeving van een veilig kinderbed. Het heeft tal van troeven!

 

Ben je benieuwd? Heb je vragen? Ben je geïnteresseerd? Kriebelt het om dit product te ontdekken? Wil je meer te weten komen over de technische kant van het bed? Sta je te popelen om het product live te zien? Aarzel niet en kom eens langs! Wij staan de volle twee dagen paraat om al jullie vragen te beantwoorden!

 

Afspraak op 9 en 10 maart in Schelle. Iedereen welkom, schrijf je snel gratis in via deze link:

https://www.ticketshark.be/store/vakkinddag

 

Aan allen die zullen komen, PROFICIAT !